2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Az „ízelítő” után a keménységgel továbbra is adós marad a télForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2018-01-21 16:18:01
Címkék: Bihari hírek
Vasárnapi havazás ide vagy oda, a keménységgel még tartozik a tél: az előrejelzések alapján a 22-ével kezdődő héten sem igazán várhatunk erős nappali fagyokat.

Vasárnap délután borult marad az ég, és havazásra kell számítani – áll az Eumet.hu friss előrejelzésében. Éjszaka eleinte folytatódik a hóesés, majd hajnalban megszűnik. 0 fok alá csökken a hőmérséklet. A megerősödő északi szél hófúvást okozhat.

Hajdú-Bihar megyében, hétfőn reggelre csökken a felhőzet, napközben pedig napos idő lesz, erős lökésekkel kísért északi széllel. Csupán fagypont körül alakul a maximum hőmérséklet. Éjjelre legyengül a légmozgás, változóan felhős, nagyrészt csillagfényes időre van kilátás, helyenként sűrű ködfoltok alakulhatnak ki – olvasható a meteorológiai portálon.


Fotó: Derencsényi István

Kedden nagyrészt erősen felhős időre van kilátás, itt-ott tartósabb ködfoltokkal. Jelentéktelen mennyiségben előfordulhat eső, szitálás, havas eső, hószállingózás. Szerdán délire fordul az áramlás, enyhébb levegő kezd áramlani térségünkbe, ez pedig fokozódó ködhajlamot jelent – írja az Eumet.hu. Napos, illetve tartósabban ködös idő egyaránt lehet. Említést érdemlő csapadék nem hull. Csütörtökön a szerdaihoz teljesen hasonlóan alakul előreláthatólag időjárásunk. Tartós ködfoltok, illetve napsütés egyaránt meghatározza az időjárást. A tartós ködben 0 fok körül, vagy kevéssel fagypont alatt alakul, a napos részeken akár +5 fok fölé is emelkedhet a hőmérséklet.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!