2024. május 2. Csütörtök, Zsigmond.
 
Nem számolják a milliárdokat, ha a sportolásunk a tétForrás: hvg.hu
Utolsó módosítás: 2018-02-15 20:07:29
Címkék: Bihari hírek
Semmi sem drága egy lőtértért, lovaspályáért meg csónakázótóért. További milliók folynak bele a Nemzeti Közszolgálati Egyetem és környéke építkezésébe.

„Az Egyetem és a szélesebb közönség, valamint a környéken élők életminőségének javítását szolgáló többlet-műszaki tartalommal összefüggésben megnövekedtek a mérnöki feladatok” – derül ki a közbeszerzési értesítőből.

A munkát az Óbuda-Újlak Zrt. és a FŐBER Zrt. nyerte, a módosítás után nettó 286 millió forint helyett nettó 302,05 milliót számlázhatnak majd. Az Orczy-kert és Ludovika-tér rekonstrukciója, előbbiben csónakázótó és sporteszközök, utóbbi területén kültéri tornapálya és fitneszpark, biztonságos játszótér, futópálya épül.

Januárban is drágult az építkezés, akkor a Garancsi István nevéhez köthető Market Zrt. kapott plusz 685 millió forintot kiegészítő munkákra, szintén a sportközpont miatt – írta a 24.hu.

Az egyetemi fejlesztés kapcsán csak úgy röpködnek a milliárdok: a lovassportbázis és lőtér 40, a campuson belüli sportberuházás 11 milliárd forintba kerül.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!