2024. május 5. Vasárnap, Györgyi.
 
Jön a hideg, az E.On most nem kapcsolja ki senkinél az áramotForrás: hvg.hu
Utolsó módosítás: 2018-02-23 22:11:45
Címkék: Bihari hírek
Az E.On a jövő hétre várható hideg időjárásra készülve felfüggeszti a kikapcsolásokat.

A meteorológiai előrejelzések alapján a következő napokban érkező hideghullámra felkészülve, és összhangban az E.On kintlévőség kezelési irányelveivel, az E.On csoport felfüggeszti a számlatartozások miatti kikapcsolásokat az érintett lakossági ügyfeleinél 2018. február 26 – március 4. között – közölte a cég.

Mint írták, az E.On csoportnál alapvető irányelv, hogy extrém hideg téli időjárás esetén az életvédelmi szempontokat helyezi előtérbe, és ilyen esetben időszakosan szünetelteti a hátralék miatti kikapcsolásokat. A vállalat a korábbi évek gyakorlatához hasonlóan ismét a kikapcsolási moratórium mellett döntött.

Ezzel párhuzamosan megteszi a szükséges felkészülő intézkedéseket az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatósággal egyeztetve. E mellett vállalja mindazon tervezett hálózat karbantartási beavatkozások átszervezését, melyek áramszünettel járnának a lakosság számára. Ezeket egy későbbi időpontban valósítja meg.

Az önként vállalt kikapcsolási moratóriummal a vállalat hozzá kíván járulni ahhoz, hogy az extrém hideg időjárási viszonyok közepette minden ügyfele számára biztosított legyen a villamosenergia-ellátás. A kikapcsolási eljárás felfüggesztése mindazon lakossági ügyfelek felé érvényes, akik az E.On Energiakereskedelmi Kft.-vel (egyetemes szolgáltató) állnak szerződéses viszonyban. (Az önkéntes vállalás más energiakereskedővel szerződött, illetve nem lakossági ügyfelekre nem vonatkozik.)

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!