2024. április 27. Szombat, Zita.
 
Két kamion ütközött össze a 42-esen, ketten megsérültekForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2018-03-12 20:55:42
Címkék: Bihari hírek
Berettyóújfalu és Mezőpeterd között történt a karambol, a mentők kórházba szállították a sérült sofőröket.

A rendelkezésre álló adatok szerint március 12-én 13 óra 30 perc körül két kamion eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött a 42-es főút 46. kilométerszelvényében, Berettyóújfalu és Mezőpeterd között. Az MTI-vel a megyei főkapitányság sajtóirodája közölte: mindkét sofőr súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A katasztrófavédelem azt írja, frontális ütközés történt. Információik szerint a járművekben csak a sofőrök utaztak.


Fotó: Matey István

A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt teljes útlezárás van érvényben a balesettel érintett útszakaszon, a Biharkeresztes felől érkező személygépkocsikat a 4815-ös számú útra terelik – olvasható a police.hu-n. A Berettyóújfalu felől érkező tehergépkocsikat a rendőrök a 47-es számú főútra terelik, ahonnan továbbközlekedhetnek a gyulai közúti határátkelőhely irányába. Az Ártánd Közúti Határátkelőhely felől érkező teherautók terelése nem lehetséges.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság a teherautók sofőrjeinek azt javasolja, hogy amennyiben tehetik – a helyszínelés és a műszaki mentés idejére – válasszanak egy másik, a tehergépjárművek átléptetésére is alkalmas közúti határátkelőhelyet.

A rendőrség az arra haladók fokozott figyelmét kéri.

Pénteken szintén személyi sérüléses karambol történt a főút ugyanezen szakaszán, akkor két autó ütközött össze, ugyancsak frontálisan. Abban a balesetben öten sérültek meg.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!