2024. április 27. Szombat, Zita.
 
„Próbáld ki, csináld meg, ismerd meg!”Forrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2018-04-20 16:15:22
Címkék: Bihari hírek
A címben szereplő jelmondattal tartott szakmák éjszakáját a Berettyóújfalui Szakképzési Centrum is.

Az ország szakképzési centrumai harmadjára rendezték meg a Szakmák Éjszakája programsorozatot. A pályaorientációs rendezvények sorozatából egyedülálló jelleggel emelkedik ki ez a rendezvény, hiszen az ország mind a 44 szakképzési centruma egyszerre nyitotta meg kapuit és kalauzolta a pályaválasztás előtt álló általános iskolásokat a szakmák érdekes világában.

Sok helyszín, több vendég

A Berettyóújfalui Szakképzési Centrum is bekapcsolódott mind a 13 tagintézményével a rendezvénysorozatba. A pedagógusok már hetekkel korábban elkezdték a szervezést, készülődést. A támogatók, az együttműködő szervezetek bekapcsolódásával színesebbé, gazdagabbá tették a programokat. A nagy érdeklődésre való tekintettel több tagintézménybe busszal szállították a tanulókat az iparkamara közreműködésével.

A regisztrált látogatók száma az előző évhez képest közel 25 százalékkal emelkedett. A diákok ajándékokat, szórólapokat kaptak belépéskor. Az ajándékokat tovább gyűjthették a gyerekek, akik a különböző állomásokon teljesítették a feladatokat, szakmákkal kapcsolatos rejtvényeket oldottak meg, vagy éppen pincér ügyességi versenyen próbálták ki magukat. Tagintézményenként átlagosan 15-20 helyszínen zajlottak az események, tehát jóval 200 fölött volt az érdekes, ötletes tevékenykedtető programok száma.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!