2018. jķnius 23. Szombat, ZoltŠn.
 
Mi is megtudtuk, mi a mezsgyezs√≠rForrŠs: haon.hu
Utolsů můdosŪtŠs: 2018-05-26 21:38:50
‚ÄěFekete cs√∂ndből napsz√≠nű hajjal‚ÄĚ ‚Äď Choli Dar√≥czi J√≥zsef egyik versid√©zete volt a rendezv√©ny mott√≥ja.

A rom√°k √©s a magyarok k√∂z√∂tt az es√©lyegyenlős√©g megteremt√©s√©t c√©lz√≥ esem√©nyeket rendezett Kom√°diban a helyi roma nemzetis√©gi √∂nkorm√°nyzat, valamint a k√∂z√∂ss√©gi h√°z nemr√©giben.

Az esem√©nysor nyit√°nyak√©nt Kocsis Csaba fotogr√°fus H√°zam, haz√°m c√≠mű roma portr√© ki√°ll√≠t√°s√°t tekinthett√©k meg az √©rdeklődők, a K√∂r√∂mvir√°g egy√ľttes verses, zen√©s koncertje pedig nagy sikert aratott a vend√©gek k√∂r√©ben. A rendezv√©nyen szavalt B√≠r√≥ Lajosn√©, Rost√°s P√©tern√© √©s Gy√∂ngy√∂si M√≥nika, akik versenyeztek a m√°rciusi v√°rosi Ki mit tud?-on.

A k√∂vetkező h√©tv√©g√©n Főzz√ľnk kint egy√ľtt c√≠mmel főzőversenyt rendeztek a v√°rosi szabadidők√∂zpontban, ahol a hat csapat finomabbn√°l finomabb √©teleket k√©sz√≠tett bogr√°csban. A j√≥ hangulat√ļ esem√©nyen az √©lőzen√©t Moh√°csi S√°ndor szolg√°ltatta.

Fotó: Rozsik Rita

A zsűri eln√∂ke T√≥th Ferenc, Kom√°di polg√°rmestere volt, aki megnyit√≥besz√©d√©ben egy feladv√°nyt adott a jelenl√©vőknek, hogy mi a mezsgyezs√≠r. Farkasn√© Lenke n√©ni tal√°lta el a helyes megfejt√©st, ami √©tolaj volt. Boros L√°szl√≥ √©s Feh√©r G√°bor mesterszak√°csok is √©rt√©kelt√©k az √©teleket, valamint az eredm√©nyhirdet√©sn√©l megosztott√°k a tapasztalataikat, √©s j√≥ tan√°csokkal l√°tt√°k el a versenyzőket.

HozzŠszůlŠsok
Mťg nem ťrkezett hozzŠszůlŠs ehhez a tťmŠhoz.
Hasonlů hŪrek 
Kedvenc hŪrek
÷n mťg nem rakott semmit a kedvencek kŲzť!