2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Óvszereket hív vissza Magyarországon is a DurexForrás: hvg.hu
Utolsó módosítás: 2018-08-02 20:44:31
Címkék: Bihari hírek
Néhány terméknél minőségi problémákat talált a belső vizsgálat – közölte a cég.

Magyarországra is került azokból az óvszerekből, amelyeknél termékvisszahívást rendelt el a Durex. A gyártó az év elején gyártott, latexmentes Durex Real Feel nevű termékénél ítélte úgy, hogy azok nem felelnek meg az eltarthatósági idő végére vonatkozó vizsgálati követelményeknek, ezért az illetékes szabályozó hatósággal, az OGYÉI-vel elrendelte azok kivonását.

A cég honlapján kiemeli: a fogyasztóknak nem kell aggódniuk a termék biztonságosságát illetően, mivel korlátozott számú termék esetében áll fenn annak a lehetősége, hogy az óvszer nem felel meg a nemzetközi ISO szabványnak a lejárati idő közelében.

A visszahívás az alábbi gyártási számú termékeket érinti:

- 1000427067

- 1000438055

- 1000418942 gyártási számú Durex Love Collection dobozon belül a Durex Real Feel óvszer gyártási száma: 1000410745

A társaság azt kéri, hogy ha valakinél ilyen termék lenne, hívja az ügyfélszolgálatot, majd az ott történő egyeztetés után küldje el a terméket a Reckitt Benckiser Kft. számára. Az sem probléma, ha már bontott a csomagolás, esetleg már nincs is tele a doboz. Az sem gond, ha már nincs meg a csomagolás, mivel a gyártási szám az egyes óvszerek fóliacsomagolásán is megtalálható. Ha a visszavont termék megérkezik a céghez, annak munkatársai a megadott bankszámlaszámra visszautalják a vételárat és a postaköltséget is.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!