2024. május 9. Csütörtök, Gergely.
 
Megint csak negyedévre állapodott meg a TV2 és a Telekom a focitévérőlForrás: hvg.hu
Utolsó módosítás: 2019-01-08 17:53:46
Címkék: Bihari hírek
A TV2 és a Telekom a Spíler2 sugárzásáról döntött, de csak máricusig.

 

A Magyar Telekom és a TV2 csoport megállapodása értelmében a Spíler2 csatorna 2019. március 31-ig továbbra is elérhető lesz a Magyar Telekom csatornakínálatában – ezt a távközlési és telekommunikációs vállalat kommunikációs igazgatósága közölte a Világgazdaság érdeklődésére.

A két fél tavaly ősszel elhúzódó tárgyalások után jelentette be, hogy megszületett a megállapodás, az egyezség viszont csak 2018 végéig szólt.

Egyelőre kérdéses, áprilistól hogyan alakul a második legnagyobb televíziós szolgáltató és a 18–59 éves korosztályban az előző évben 22 százalékos közönségarányt elérő kereskedelmi csatorna partnersége. A Magyar Telekom annyit árult el, hogy erről még egyeztetések folynak, de arra  nem tértek ki, mi az oka annak, hogy már második alkalommal szerződnek le csupán negyedévre – írta a portál.

A tavaly augusztusban indult Spíler2 egyebek között az UEFA Bajnokok Ligája 19 órakor kezdődő összecsapásait és a spanyol La Liga mérkőzéseit közvetíti, a licencek értéke a sajtóhírek szerint több milliárd forint.
Ennek ellenére a futballszezon tavaly őszi rajtjára nem sikerült megállapodni a sugárzásról egyetlen országos lefedettségű szolgáltatóval sem.

Miután mégis szerződést kötöttek a Telekommal, a piaci szereplők arra számítottok, a piacvezető Digi és a UPC képernyőre viszi a Spíler2 adását. A Dtvnews.hu szakmai portál a szerint nemcsak a Spíler2-ről, hanem a Spíler1-ről is döntés születhetett.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!