2024. április 27. Szombat, Zita.
 
Az OTP a világ legjobbjai közöttForrás: origo.hu
Utolsó módosítás: 2019-05-03 06:49:00
Címkék: Bihari hírek
Az OTP Lab, az OTP Bank innovációs központja elnyerte a Global Finance Magazine Top Financial Innovation Lab for 2019 díját.

A kiadvány idén első alkalommal állította össze a világ 25 legjobb pénzügyi innovációs központjának listáját, megnevezve azokat a leginnovatívabb intézményeket, amelyek a jövő banki szolgáltatásait és termékeit fejlesztik.
A rangos nemzetközi mezőnyben a szakmai bírálóbizottság Kelet-Közép-Európában mindössze két bank innovációs egységét választotta be a top 25-be, az OTP Laben kívül egy lengyel pénzintézet laborja került még a legjobbak közé.
Az OTP Bank azzal a céllal hozta létre innovációs központját, az OTP Labet két évvel ezelőtt, hogy startupokkal, innovatív technológiára épülő vállalkozásokkal és oktatási intézményekkel együttműködve innovatív megoldásokat, lehetőségeket kutasson fel.

 

Forrás: MTI/Manek Attila

A központ feladata, hogy a bankon belül és kívül gyűjtse a fejlesztési ötleteket, felpörgetve a digitalizációt, egyben platformot, fizikai helyszínt, ha kell emberi, pénzügyi erőforrást biztosítson az ötletek megvalósításához az OTP Bank szakembereinek bevonásával.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!