2024. május 8. Szerda, Mihály.
 
Tavaszi Országos Kirakodóvásár DebrecenbenForrás: index.hu
Utolsó módosítás: 2019-05-11 20:01:00
Címkék: Bihari hírek
A Békessy Béla utcában várják az érdeklődőket a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 2018. május 11-én és május 12-én.

 

A Tavaszi Országos Kirakodóvásár 2018. május 11-én 9 órakor nyitotta meg kapuit Debrecenben.

A megnyitón Dr. Gyurosovics József rendőr dandártábornok, Hajdú-Bihar megye rendőrfőkapitánya és Dr. Uzonyi Attila rendőr ezredes, debreceni rendőrkapitány a társszervek képviselőinek mutatták be a rendőrség standjait.

A vásárban a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság több szakterületen szolgáló munkatársai várják a rendőri hivatás iránt érdeklődőket.

A Bűnmegelőzési Osztály munkatársai a Házhoz megyünk! megelőzési program keretében hasznos vagyonvédelmi és az áldozattá válás elkerülésére szolgáló tanácsokkal látják el az odalátogatókat, akiknek lehetősége nyílik kerékpárjaikat a „Bikesafe” vagyonvédelmi programban regisztrálni. A Police Coffee prevenciós program résztvevői egy csésze kávé mellett beszélgethetnek a rendőrökkel a lakosság szubjektív biztonságérzetét leginkább befolyásoló témakörökben.

A programokat a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága KRESZ teszttel és „részeg szemüveggel” is színesíti.

A határvadász-képzés, valamint a rendőri hivatás iránt érdeklődők a vásárban találkozhatnak a megyei rendőr-főkapitányság toborzócsoportjával is. A rendőrök a jelentkezés és a képzés feltételeiről tájékoztatják az érdeklődőket, akik a hivatással kapcsolatos kérdéseikre is választ kapnak. A konkrét elhatározás esetén jelentkezési egységcsomagot is átadnak a toborzók, amelyet a jelentkező később kitöltve be tud adni a rendőrségre.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!