2024. április 27. Szombat, Zita.
 
Állásbörzén mutatták meg kínálatukat a munkavállalóknakForrás: berettyoradio.hu
Utolsó módosítás: 2019-06-16 11:57:56
Címkék: Bihari hírek
A Hajdú-bihari Napló napilap állásbörzéje ma városunkba érkezett. A rendezvényt vidéki helyszínen első alkalommal láthatta a közönség, ezúttal a Kabos Endre Városi Sportcsarnokban.

Az eseményen közel 20 kiállító vett részt a legkülönbözőbb szektorokból. A cégek és intézmények változatos állásajánlatain kívül, a megye szakképzési centrumai is megmutatták kínálatukat.

 

 

A rendezvényt Pajna Zoltán, a Hajdú-Bihar Megyei Közgyűlés elnöke nyitotta meg. Az elnök szólt a munkavállalók helyben maradásának fontosságáról és azokról a jövőbeni tervekről, így például a bölcsődefejlesztési programról vagy a foglalkoztatási paktumról, melyek létrejöttével segíteni kívánják a megyében működő cégek munkahelyteremtő tevékenységét.

 

Pajna Zoltán

Az ünnepélyes megnyitón Pálfi Anikó a Berettyóújfalui Járási Hivatal vezetője kiemelte, a 2010 óta eltelt időszakban jelentős csökkenés látható az álláskeresők számában. A hivatalvezető hangsúlyozta az állásbörzék fontosságát, ahol a látogatók megtalálhatják a nekik legmegfelelőbb állást.

 

Pálfi Anikó

A Muraközi István Berettyóújfalu polgármestere elmondta, a város büszkén adott helyszínt a Hajdú-bihari Napló által szervezett börzének, külön kiemelve a BSZC jelenlétét, melyet a fiatalok és a munkáltatók közötti kapcsolódási pontnak nevezett.

 

Muraközi István

Boros Norbert a megnyitó végén úgy szólt, az állásbörze egy lehetőséget teremt arra, hogy a munkaadók és a munkavállalók közvetlenül találkozhassak és bemutatkozzanak egymásnak.

 

Boros Norbert

Az állásbörzén minden látogató lehetőséget kapott arra, hogy egy egyszerű helyszíni regisztrációval állása mellé akár egy új okostelefont is nyerjen.

 

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!