2024. május 16. Csütörtök, Mózes, Botond.
 
Itt a hajlítható kijelzők következő generációjaForrás: index.hu
Utolsó módosítás: 2020-03-28 06:44:21
Címkék: Bihari hírek
A Royole mindenki másnál hamarabb bemutatta a hajlítható kijelzővel felszerelt mobilját, ám az sokkal inkább tűnt prototípusnak, mintsem piaci megjelenésre kész eszköznek.

Végül az elsőség csak arra volt jó, hogy a nagy gyártók, amelyeknek nagyobb tapasztalatuk van a termékfejlesztésben, egyszerűen átlépjenek fölötte, és most mindenki a Samsung, a Huawei vagy a Motorola nevére gondoljon, amikor hajlítható mobilok kerülnek szóba.

Most a Royole újra nekifut a dolognak, és hamarosan piacra dobja a második telefonját, szintén 7,8 hüvelykes behajtható kijelzővel, amelynek jóval nagyobb a fényereje, mint az eredetinek, és egy alaposan továbbfejlesztett zsanér tartozik hozzá. A FlexPai2 mobil kijelzője állítólag 200 ezer kinyitást kibír, és gyakorlatilag nem keletkezik hézag a hajlítgatása közben.

QP | Quality Placement

Azt mondja a Royole, hogy az ő kijelzőjük adja a legnagyobb hasznos felületet, akár a hagyományos, 4:3 képarányú tévéadások, akár a 16:9-es mozifilmek nézése közben.

Hogy ne legyen panasz a telefon képességeire, a mobilt Snapdragon 865 rendszercsippel, valamint szupergyors LPDDR5 memóriával és UFS 3.0 tárolóval látták el.

Persze az a legvalószínűbb, hogy a Royole megoldásával nem egy Royole telefonban találkozunk majd, hanem valamilyen ismert márkában. Erre pedig a  ZTE-nek van a legnagyobb esélye, a kínai cég ugyanis érdeklődik a megoldás iránt.

(The Verge)

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!