2022. december 3. Szombat, Ferenc, Olívia.
 
Összeszólalkoztak, dulakodtak, az egyikük a levegőbe lőtt, aztán elmenekültek a helyszínrőlForrás: index.hu
Utolsó módosítás: 2020-04-13 11:30:37
Címkék: Bihari hírek
Itt lakom az Aradi utcában (6.ker) és lövöldözést hallottam ( 3 lövést), kiabálást, szirénázást, kijöttek a rendőrök.

- írta olvasónk délután fél négy körül.

Kérdésünkre aztán pár órával később a BRFK megerősítette, hogy a hatodik kerületi Csengery utcában két férfi egy másik férfivel és egy nővel szóváltásba keveredett, majd az egyik dulakodó férfi egy gáz-riasztó fegyverrel a levegőbe lőtt.

Az esetet követően a lövést leadó férfi társával együtt egy autóval elhajtott a helyszínről, a másik férfi és a nő pedig gyalog menekült el. A lövések következtében személyi sérülés nem történt.

A BRFK nyomozói a helyszínen adatgyűjtést végeztek és megkezdték az elkövetők felkutatását, amelynek eredményeként a nyomozók 45 percen belül azonosították az autóval elmenekülő elkövetőket. Az azonosítást követően a nyomozók Budapesten, a XI. kerületben a Beregszászi úton 17 óra 40 perckor, a bejelentést követő két és fél órán belül elfogták az autóval elmenekült férfiakat, akiket előállítottak a VI. kerületi Rendőrkapitányságra, elszámoltatásuk folyamatban van.

A nyomozók a gáz-riasztó fegyvert lefoglalták, és a BRFK VI. kerületi Rendőrkapitányság felfegyverezve elkövetett garázdaság bűntett miatt indított nyomozást. A gyalogosan menekülő férfit és nőt a rendőrök továbbra is keresik.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!