2021. november 29. Hétfő, Taksony.
 
Jogosítvány nélkül, bicikliúton száguldva menekült a rendőrök elől egy autós KaposváronForrás: index.hu
Utolsó módosítás: 2020-04-23 19:18:16
Címkék: Bihari hírek
Kerékpárúton száguldva menekült, majd szemből hajtott bele egy körforgalomba egy autós Kaposváron, miközben a rendőri igazoltatás elől próbált éppen meglépni, derül ki az RTL Klub szerdai híradásából.

Az autót a 67-es út kaposvári szakaszán akarták ellenőrizni a rendőrök még múlt pénteken, de az nem állt meg, továbbhajtott Szigetvár felé, majd egy mellékutcán keresztül a belváros felé menekült, ahol az egyik legforgalmasabb utcán repesztett végig. A sofőrt három kilométeren keresztül üldözték a rendőrök, végül egy külvárosi utcában sikerült elfogniuk, miután a kocsit hátrahagyva, gyalog próbált meg elmenekülni.

Az RTL Híradó információja szerint a 37 éves férfi jogosítványát a rendőrök már évekkel ezelőtt elvették, ő mégis rendszeresen száll autóba, ezúttal épp egy kölcsönkapott kocsit vezetett, amikor a rendőrök felismerték, majd igazoltatni próbálták.

A sofőr menekülés közben több piroson is áthaladt, más járművek – köztük egy busz – vezetőit hirtelen irányváltásra és vészfékezésre kényszerített, ezért közúti veszélyeztetés miatt indítottak ellene nyomozást. A rendőrség további sértettek és tanúk jelentkezését is várja.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!