2021. október 20. Szerda, Vendel.
 
Kovács Zoltán: Ideje lenne megállítani a globalista rothadástForrás: index.hu
Utolsó módosítás: 2020-04-25 10:18:59
Címkék: Bihari hírek
Kovács Zoltán, nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár az EUObserveren pénteken megjelent írásában a tőle már megszokott stílusban utasította vissza a Human Rights Watch által megfogalmazott bírálatokat.

Kenneth Roth egy véleménycikkben aggodalmának adott hangot amiatt, hogy Orbán Viktor miniszterelnök „az utóbbi évtized autoriter intézkedéseinek betetőzéseként abszolút hatalmat szerzett Magyarországon a koronavírus-világjárvány leple alatt”.

Az MTI beszámolója Kovács Zoltán válaszul azt írta: az úgynevezett felhatalmazási törvény bírálói arról nem beszélnek, hogy a kormány eddigi lépései sikeresek voltak a fertőzés terjedésének fékezésében, az egészségügyi rendszer támogatásában és az életmentésben, a bevezetett intézkedések pedig népszerűek a lakosság körében.

Miközben a Human Rights Watch igazgatója a köldökét nézi Genfben, és a »tekintélyelvű rothadás« miatt izgul, a magyarok biztos kezet keresnek a kormánykeréknél, hogy átvészeljék ezt a vihart

– írta Kovács Zoltán. Az államtitkár hangsúlyozta azt is, hogy az Európai Unió több tagállamában is rendkívüli felhatalmazást kapott a kormány, mégsem kiáltanak diktatúrát ezen országokban.

Kovács leszögezte: nincs szó a jogállamiság megsértéséről, a kritikusok ugyanazokból a liberális magyar forrásokból tájékozódnak, s nem támasztják alá állításaikat semmiféle bizonyítékkal.

Amikor a szuverén nemzeti kormányok fellépése hatékonynak bizonyul, ideje lenne megállítani az európai szolidaritást aláásó globalista rothadást.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!