2024. május 28. Kedd, Emil, Csanád.
 
A hétvégén majdnem 1,7 milliárd lesz a főnyeremény az ÖtöslottónForrás: origo.hu
Utolsó módosítás: 2020-07-17 18:35:53
Címkék: Bihari hírek
Tovább halmozódik az Ötöslottó főnyereménye. Kilenc hete nem vitték el a jackpotot, így ezen a héten 1,696 milliárd forintért lehet ikszelni. Az e heti számhúzást Kállay-Saunders András énekessel és Lubics Szilvia ultramaraton futóval követhetjük a SzerecseSzombat adásában.

Idén már többször rákacsintott Fortuna az Ötöslottó játékosokra, hiszen már három alkalommal vitték el a játék jackpotját, egyúttal minden idők legmagasabb nyereményét, a több mint 6,4 milliárd forintot.

A lottóshow szombati adásában Kállay-Saunders Andrást láthatják a nézők, aki egy 2010-es tehetségkutató műsorban tűnt fel és 2014-ben a Dal című műsor győzteseként ő képviselte hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon Running című dalával.

 

Az énekes egyedi produkciókkal is készül a SzerencseSzombatra, ahol rajta kívül Lubics Szilvia ultramaraton futóval, az Ultrabalaton és a Spartathlon többszörös győztesével beszélgetnek a műsorvezetők.

 

Aki nem szeretne szombatig várni, az a péntek esti sorsolásig feladhatja Eurojackpot szelvényét is, amely bruttó 33 millió eurós, azaz 11,6 milliárd forintos főnyereményt kínál.
A játék legutóbbi magyar nyertese tavaly novemberben vitte el minden idők legnagyobb hazai lottónyereményét.

Ezen a héten is érdemes tehát játszani, ezzel együtt fontos, hogy a játékosok minden alkalommal előzetesen tájékozódjanak a nyerési esélyekről, hogy a játék valóban játék maradhasson.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!