2024. április 29. Hétfő, Péter.
 
Még több helyen fizetõs a parkolásForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-05-10 10:43:57
A XIII. és a IX. kerületben is kiterjeszti a fizetõs parkolási övezetet a Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft. hétfõtõl.

A IX. kerületben a Bokréta utca - Mester utca - Haller utca és az Üllõi út, valamint a Haller utca - Soroksári út - Tóth Kálmán utca és a Mester utca által határolt területek fizetõs parkolási övezetekké válnak. Ezek egy parkolási zónát alkotnak. Maximum 3 órát lehet majd parkolni és 160 forintot kell fizetni óránként. Fizetni csak hétköznap reggel 8 órától este 6-ig kell, hétvégén és munkaszüneti napokon ingyenes marad a parkolás.

Újabb fizetõs övezetek lesznek a XIII. kerületben is. A Dráva utca - Váci út - Róbert Károly körút - Népfürdõ utca által határolt területen 240 Ft/óra lesz a parkolási díj, a Róbert Károly körút - Váci út - Rákos patak - Népfürdõ utca által határolt területen pedig 160 Ft/óra.

Az új fizetési övezetekben is többféle módon lehet fizetni a parkolásért: érmével (forint, euró), bankkártyával (VISA Electron, VISA, Mastero és Mastercard), mobiltelefonnal és parkolókártyával. A parkolás feltételeirõl és a fizetési lehetõségekrõl részletes információkat lehet olvasni a www.bop.hu weboldalon és az automatákon.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!