2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Mikulásgyár várja az adakozókatForrás: B.K.A.
Utolsó módosítás: 2008-12-02 14:14:01
  Ma megnyitotta kapuit a mikulásgyár Csökmõn.

A polgármesteri hivatal udvarán felállított hatalmas sátorban a Máltai Szeretet Szolgálat csökmõi aktivistái várják a lakosság által felajánlott adományokat minden munkanapon 9 órától délután 3 óráig. Annyit kérnek csupán, hogy az ajándéknak szánt tartós élelmiszert, játékot, könyvet, ruhanemût és egyéb tárgyakat ízléses csomagolásban vigyék be a felajánlók. Az ajándékcsomagokat december 20-án, a községi Mindenki Karácsonyán osztják szét az arra rászoroltak között.

Galéria
Hozzászólások
Beküldte: Kati (2008-12-02 17:10:42)

Igen. Az arra rászorultaknak. Ott a rendezvényen. Vajon elmennek oda az arra rászorultak? És kik az arra rászorultak? Akik maguk mondják? Vagy vannak mások is, akik nem mennek el oda? És nem nyújtják a kezüket?

Vannak. Évek óta van saját Mikulásgyáram. Néhány gyereknek szoktam adni ajándékot. Lehet, hogy nem újat, és nincs ízlésesen becsomagolva, és nincs egy közvetítõ sem, mégis célba ér. Nem rokonaim, mégcsak nem is közeli ismerõsök. Csak tudom, hogy nálunk nincs karácsonyfa, nincs gyertya, nincs még töltött káposzta sem. Ezek a gyerekek és szüleik nem nyújták a kezüket nyilvánosan... Van ilyen is. Nem szeretjük ezt világgá kürtölni, hogy nincs.... De a gyerekek szeme lángol, amikor egy nem is olyan új plüss állattal a kezükben szaladnak játszani, vagy mosolyogva eszik a süteményt.... Kis dolgok, de tõlem szívbõl Nekik.

Legyen sikere a Mikulásgyárnak. Remek kezdeményezés. Adjanak, hogy mások kaphassanak! De figyeljenek, hogy a valóban rászorulók kapjanak valamit.......:-)

Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!