2024. május 7. Kedd, Gizella.
 
Szombatig marad a jó idõForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-07-21 12:30:18
Idõjárás-jelentés Pataki Zitával és Véber Istvánnal.

Az aktuális idõjárás-jelentést itt megnézheti!

Továbbra is várjuk idõjárást illusztráló fotóikat az [email protected] címre! (Ha van kedvük, írják meg nevüket, és azt is, hogy hol készült a kép.

Szerdán sok lesz a napsütés, de napközben többfelé megnövekszik a gomolyfelhõzet. Zápor, zivatar is kialakul a délutáni óráktól. Zivatar legkisebb valószínûséggel a Dunántúl nyugati részén valószínû, másutt elszórtan számolhatunk vele. Zivatarok közelében lehet erõs, viharos széllökés, egyébként mérsékelt lesz a légmozgás. Nincs fronthatás

Hajnalban 16, 21, délután 30, 34 fok várható.

Csütörtökön is napos idõ lesz. A délutáni gomolyfelhõkbõl keleten néhol továbbra is lehet zápor, vagy zivatar. A szél csak zivatar közelében erõsödik meg.

A legalacsonyabb hõmérséklet 17, 22, a legmagasabb 31 és 35 fok között valószínû.

Pénteken a sok napsütést olykor gomolyfelhõk zavarják. Északkeleten nem zárható ki egy-egy helyi zápor, zivatar. A délkeleti szél kissé megélénkül.

Hajnalban 18, 23, délután 32, 36 fok lesz.

Szombaton hidegfront érkezik. Eleinte napos idõ lesz, majd nyugat felõl erõsen megnövekszik a felhõzet és egyre több helyen zápor, zivatar is kialakul. A szél északnyugatira fordul, erõs, helyenként viharos lesz.

A legalacsonyabb hõmérséklet 18, 23, a legmagasabb északnyugaton 25 fok körül, míg keleten még 30 fok felett várható.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!