2024. április 27. Szombat, Zita.
 
Több mint egy tucat gólt szerzett a Mezei-VillForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2010-09-24 17:54:21
Gólzáporos gyõzelemmel mutatkozott be a Mezei-Vill FC hazai pályán a 2010/2011-es bajnokságban. Trencsényiék hétfõ este játszottak a berettyóújfalui Kabos Endre Városi Sportcsarnokban, ahol 13–0-ra verték meg az Ózd együttesét.

Az ózdiak ugyan az elsõ fordulóban odahaza simán nyertek a Gyöngyös ellen, a papírforma – természetesen – a Mezei-Vill mellett szólt, különösen annak fényében, hogy a vendégek nem a legerõsebb csapatukkal érkeztek a bihari városba.

A berettyóújfaluiak sikere nem is forgott egyetlen pillanatig sem veszélyben ezen az estén. Michelzinho már a harmadik percben vezetést szerzett, majd sorra jöttek az MVFC-gólok: Nagy Tamás, majd egy perc alatt Trencsényi és Nyéki is betalált, aztán újra Michelzinho volt eredményes, az elsõ félidõ végén pedig Lovas zárta a sort.
A második játékrész úgy folytatódott, ahogy az elsõ véget ért: újabb Újfalu-találatokkal. A szünet utáni elsõ percben ismét Michelzinho köszönt be, s a brazil légiós még kétszer ünnepelhette saját gólját a mérkõzés folyamán, így összesen öt találatot szerzett az összecsapáson.

Társa, Leo Mendes is bevette a vendégek kapuját a huszonkilencedik minutumban, majd a nyáron igazolt Rábl jegyezte a következõ gólt. Az utolsó percben Nyéki állította be a 13–0-s végeredményt.
Bacsó Richárd vezetõedzõ tanítványai legközelebb szeptember 27-én – jövõ hétfõn – lépnek pályára a Gyöngyös otthonában.

folytatás >>>

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!