2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Berettyóújfaluban harcolnak a PitbullokForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2010-11-02 10:09:47
Küzdõsport-gálára várja a keményebb mûfajok rajongóit az ország egyik vezetõ vegyesharcmûvészeti klubja: a Hungarian Pitbull Figters Debrecen november 6-án, Berettyóújfaluban 13 mérkõzésbõl álló viadalt szervez.

A berettyóújfalui Kabos Endre városi sportcsarnokban (Lehel u. 1.) 18 órától kezdõdõ rendezvényen K-1-, K-3- és amatõr MMA szabályrendszerben csapnak össze a harcosok.


Kemény küzdelmek várnak rájuk

Kovács Szabolcs, a Hungarian Pitbull Fighters Debrecen csapatfõnöke csatasorba állítja legismertebb sportolóit is, az est fõmérkõzését Taskó Rodrigó vívja, aki a mezõtúriak bajnokával, Urbán Ferenccel üti össze „kiskesztyûit”. Szorítóba lépnek a Zahari testvérek, Vince és Kristóf is, az egykori birkózókra kemény küzdelmek várnak, leendõ riválisaikkal még tárgyalásban áll a menedzsment.


A régi harci szellemmel

A debreceniek feltörekvõ tehetsége, Kálucz Martin is lehetõséget kap, Hutai László tanítványa a mezõtúri Ász Fighters harcosával, Bognár Szabolccsal méri össze erejét. A bunyóból nem maradhat ki Pitbullok elszánt ifjú „vérebe”, Pallás Richárd sem, aki K-3-ban a nyíregyházi Petõ László ellen teszi próbára tudását.

- Új névvel, de a régi harci szellemmel, hittel vetjük magunkat a küzdelmekbe – jelentette ki Kovács Szabolcs, a debreceni Pitbullok csapatfõnöke. – A megalakulásunk óta eltelt két évben Magyarország legerõsebb gárdái közé kerültünk, stabil anyagi és szakmai háttér áll mögöttünk. 2011-ben is szeretnénk a legjobbak között szerepelni, az ország legeredményesebb csapata címre pályázunk. Sikereinket, akárcsak eddig, sportszerû küzdelmekben szeretnénk kivívni, zászlónkon is ez áll: hit, becsület, õszinteség.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!