2024. április 27. Szombat, Zita.
 
Élelmiszert loptak BerekböszörménybenForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2011-05-10 13:03:13
Berekböszörményben ismeretlen tettes vasárnap reggelre virradóan egy családi ház melléképületébe tört be, onnan cukrot, hagymát, tojást és egy bárdot tulajdonított el.

Ugyanebben az utcában egy másik ház melléképületébe is betörõ járt, hegesztõ trafót, hosszabbítót tulajdonított el. A helyszíni szemle során minkét betörés helyszínén több olyan nyomot is rögzítettek, amelyek a kerten keresztül szinte az elkövetõ lakásáig vezették a nyomozókat. Az eltulajdonított élelmiszerek egy részét is megtalálták a rendõrök, hiába próbálta meg elrejteni az elkövetõ. A  nyomozók rövid idõn belül elõállították és gyanúsítottként hallgattak ki a bûncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 20 éves férfit. Ellene az eljárás tovább folytatódik.

Körösszakálban is elelmiszerboltba törtek be

Elõzõ nap Körösszakálban egy élelmiszer boltba törtek be ismeretlen tettesek, ahova a tetõt megbontva jutottak be. A boltból illatszereket, dohányárut és tejtermékeket tulajdonítottak el. A bevezetett forrónyomos intézkedések, illetve a széleskörû információ és adatgyûjtések eredményeként a Berettyóújfalui Rendõrkapitányság Biharkeresztesi Rendõrsének nyomozói elfogták a bûncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 36 éves és 24 éves helyi férfiakat. Ellenük az eljárás nagyobb értékre elkövetett betöréses lopás bûntettének megalapozott gyanúja miatt tovább folytatódik.

Vezendi Jánosné r.õrnagy, szóvivõ

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!