2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
X-Faktor Berettyóújfaluban, avagy a Város Napja 2011Forrás: murakoziistvan.hu
Utolsó módosítás: 2011-06-01 13:08:02
Néhány hónappal ezelõtt honlapunkon és városunk weboldalán is szavazhattak a látogatók, kit látnának legszívesebben a Város Napja rendezvénysorozat záróestéjén a frissen felavatott fõtér színpadán. Talán sokak számára nem meglepõ, az X-Faktor elõadói messze megelõztek mindenkit a megszerzett szavazatok tekintetében.

Este 8-ra zsúfolásig megtelt Berettyóújfalu újonnan átadott fõtere. Sokan vidékrõl utaztak ide, hogy láthassák a népszerû tehetségkutató mûsor, az X- Faktor sztárjait, Wolf Katit - akinek népszerûségét az Eurovíziós dalfesztiválon való szereplése még inkább növelte - és Vastag Tamást, a tehetségkutató egyik méltán legnépszerûbb elõadóját. Néhány perces csúszást követõen hatalmas ováció és vészesen gyülekezõ fekete felhõk kíséretében meg is érkeztek a várva várt vendégek.

Elsõként Wolf Kati lépett a színpadra, aki egyszerû megjelenésével, közvetlen stílusával, és nem mellesleg gyönyörû hangjával, érzéki elõadásmódjával hamar lenyûgözte a közönséget. A dalok között  õszintén beszélt élete X-Faktor elõtti periódusáról, az éjszakai szórakoztatás nehézségeirõl, elmondta, hogy az õ gyermekei ilyenkor már „horpasztanak”, és érdeklõdött, a jelenlévõk közül volt-e valaki X-Faktor válogatáson? Naná, hogy akadt a tömegben olyan fiatal, aki igennel válaszolt !

Néhány dal után (nemcsak) a tinilányok nagy örömére Vastag Tomi következett, aki meglepõen erõteljes, tiszta hangjával, magabiztos elõadásával varázsolta el a lelkes hallgatóságot. Természetesen elénekelte a bátyjával közösen elõadott dalt is és Király L. Norbiról sem feledkezett meg. A közönség meghatottságát a Katival közös duett, az "Azért vannak a jó barátok" címû dal tetõzte és mintha az égiek is elérzékenyültek volna, ebben a percben az esõ is eleredt!

Összességében két szakmailag tökéletesen felkészült, rendkívül tehetséges ember odaadó produkcióját élvezhettük bõ egy órán keresztül. Ezt a zenei-érzelmi összhangot az idõközben feltámadt vihar, jégesõ, pillanatnyi áramszünet sem tudta megbontani......köszönet érte!

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!