2024. május 3. Péntek, Tímea, Irma.
 
Az önkormányzat besegít a gyermekfelügyeletbeForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2011-06-14 15:07:12
Hajdú-Bihar - Berettyóújfaluban nincs a város által szervezett gyermekfelügyelet az alsósok számára a nyári szünetben.

Hajdúszoboszlón a Thököly Imre Kéttannyelvû Általános Iskolában június végétõl augusztus közepéig biztosítanak elhelyezést. A gyerekek napi 600 forintért ebédelhetnek. A napközis tábort a Kovács Máté Városi Mûvelõdési Központ és Könyvtár szervezi, az önkormányzat Oktatási, Kulturális és Sport Bizottsága, valamint az Oktatási Mûvelõdési és Sport Iroda támogatásával.

Az önkormányzati intézmények biztosítanak felügyeletet

Hajdúböszörményben az óvodák a vakáció idején 6 hetes szünetet tartanak majd, ez alatt folyamatosan ügyeletet biztosítanak az önkormányzati intézmények. Az általános iskolások részére a Szabadhajdú Nonprofit Kft. szervez nyári napközit a Fürdõkertben és a Tájházak területén, a Bocskai iskola is meghirdeti a hagyományos sporttáborát, ahol színes programokkal várják a résztvevõket.

Az iskolai táborok mellett ezeket a helyeket ajánlják a szülõk figyelmébe a gyerekek elhelyezésére – tudtuk meg Riczu Julianna közoktatási és közmûvelõdési osztályvezetõtõl. Valamennyi térítési díjat mindegyiknél fizetni kell, a többgyermekes családok kapnak kedvezményt. Az osztályvezetõ megjegyezte, hogy míg tavaly tudtak teljesen ingyenes étkezést biztosítani a rászorulóknak, idén ehhez nincsenek meg a feltételek. Még a fenti táborozási lehetõségekkel sem fedik le a nyarat, a szülõknek muszáj hosszabb-rövidebb ideig maguknak gondoskodniuk a csemete felügyeletérõl, ez azonban így természetes.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!