2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Streetball Berettyóújfaluban a FactummalForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2011-06-17 16:43:12
Streetball - Jövõ csütörtökön, június 23-án a kosárlabdáé lesz a fõszerep Berettyóújfaluban, a megújult városközpontban, a Szent István Rendezvénytéren rendezik a Streetball Családi Fesztivált.

A délután 3 órától estig tartó streetball rendezvényen pályára léphetnek kicsik és nagyok, családok és baráti társaságok (nevezési díj nincs), de lesz büntetõdobó-és ügyességi verseny is. A rendezvény sztárvendégei a Factum Sport Debrecen kosárlabdázói lesznek, Mika Turunen vezetõedzõ a fesztiválon tartja meg csapata utolsó edzését a kéthetes nyári szünet elõtt.

A streetball szabályait követik

A fesztiválon a meccseket a streetball ismert szabályai szerint rendezik, egy csapatban, egy idõben 3 játékos lehet a pályán, s lehetõség van két cserejátékos nevezésére is. Érdeklõdni lehet az 54/500-022-es telefonszámon, Szatmári Kingánál, valamint a nevezési lap letölthetõ a www.berettyoujfalu.hu honlapról is, de leadhatják nevezésüket e-mailben, a [email protected] címen (csapatnév, a csapattagok neve, és születési éve, a kapcsolattartó személy neve és telefonszáma), valamint érdeklõdhetnek a 30/915-4830-as telefonszámon.

 

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!