2024. május 1. Szerda, Fülöp, Jakab.
 
Rendõrségi összefoglalóForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2011-07-05 15:01:26
Nézze meg milyen ügyekkel foglalkoztak a Hajdú-Bihar megyei rendõrök az elmúlt napokban.

Õrizetben az édesszájú tolvaj (Debreceni Rendõrkapitányság)

Áruházi szarkát értek tetten tegnap Debrecenben.  A férfi egy debreceni boltból 6 tábla csokoládét próbált meg ruházatába elrejtve ellopni. Az áruház õrei azonban ezt észrevették, és értesítették a rendõrséget. A férfi nem elõször próbálkozik ezzel, az elmúlt két hónapban hét alkalommal érték tetten lopáson Debrecen különbözõ üzleteiben, ahonnan fõként csokoládét lopott. Az ellopni kívánt édességek értéke nem haladta meg a bûncselekményi értékhatárt, így valamennyi esetben szabálysértési eljárás indult vele szemben. A tegnapi tettenérést követõen a 24 éves debreceni férfit a Debreceni Rendõrkapitányság õrizetbe vette, ellene üzletszerûen szabálysértési értékre elkövetett lopás vétség miatt az eljárás tovább folytatódik.

A rézbõl készült permetezõket színesfémként értékesítették (Berettyóújfalui Rendõrkapitányság)

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság Derecskei Rendõrõrsének nyomozói tegnap délután már gyanúsítottként hallgatták ki azt a két férfit, akik reggelre virradóan egy tépei ház melléképületébe törtek be. Az akkor még ismeretlen elkövetõk az épületbõl kerékpárt, hegesztõtrafó kábelt, és két régi típusú réz permetezõgépet tulajdonítottak el. Az azonnal megkezdett rendõri intézkedések és az adatgyûjtés eredményeként tegnap késõ délután már gyanúsítottként hallgatták ki a bûncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 47 éves hencidai férfit és 23 éves derecskei társát. Mint kiderült a gyanúsítottak a rézbõl készült permetezõgépet színesfémként akarták értékesíteni. A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság Derecskei Rendõrõrse betöréses lopás bûntettének elkövetése miatt az eljárást tovább folytatja. A 47 éves gyanúsítottat õrizetbe vették, társa szabadlábon védekezhet.

Megtalálták az eltûnt asszonyt (Hajdúszoboszlói Rendõrkapitányság)

A Hajdúszoboszlói Rendõrkapitányság dr. J. Péterné 68 éves hajdúszoboszlói asszony körözését rendelte el eltûnése miatt. Az asszony szerda délután lakásából kerékpárjával ismeretlen helyre távozott. A betegségei miatt térben és idõben tájékozódni nem tudó, valamint gyógyszeres ellátásra szoruló nõt nagy erõkkel keresték a rendõrök. Tegnap délután Hajdúszoboszló külterületén egy szabadidõs rendõr talált rá az árokban fekvõ nõre. Az asszony legyengült állapotban, a körülményekhez képest jól van.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!