2024. május 2. Csütörtök, Zsigmond.
 
„Játszóteret fõzött” Nagy Ernõné BerettyószentmártonnakForrás: murakoziistvan.hu
Utolsó módosítás: 2011-08-05 06:19:12
Rendkívüli testületi ülésen döntöttek a képviselõk arról, hol biztosítsanak területet annak a játszótérnek, melyet Nagy Ernõné a berettyószentmártoni városrésznek nyert meg.

Az Unilever Magyarország Kft. által meghirdetett „Fõzzön játszóteret!” címû nyereményjátékon Nagy Ernõnét sorsolták ki országos nyertesnek, ám az ötmillió forint értékû játszótér megépítésének feltétele volt egy 300 m2 nagyságú terület. A képviselõtestület augusztus 4-i ülésén döntött arról, hogy a legalkalmasabb terület erre az önkormányzat tulajdonában lévõ, Nadányi utca elején található üres telek. Az Unilever Magyarország Kft. két hét alatt építi meg a játszóteret, ám az ünnepélyes átadó szeptemberben lesz, ugyanis a városunkban megvalósuló játszótér sorrendben a 40. a kft. által kezdeményezett nyereményjáték eredményeként.

A testületi ülésen Nagy Ernõné elmondta: a játékhoz sikerült megnyernie az óvodát, általános iskolát, a református egyházközséget, 3 kis boltot, de munkahelyét is, aminek következtében 299 kilogramm vonalkódos Delikát zacskót gyûjtöttek össze. Muraközi István polgármester virágcsokorral köszönte meg a szorgalmas gyûjtögetést, a kezdeményezésben való eredményes részvételt.

Szintén a testületi ülésen döntöttek a képviselõk arról, hogy a berettyóújfalui Hivatásos Önkormányzati Tûzoltó Parancsnokság Széchenyi utca 86. szám alatti épületét Tardy György Laktanyának nevezik el. Egyúttal hozzájárultak ahhoz is a képviselõk, hogy a Szent István tér 11. szám alatti, egykori parancsnoki épület falán emléktáblát helyezhet el a tûzoltó parancsnokság, mivel 1949 és 2008 között ott mûködött a tûzoltó parancsnokság.

 

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!