2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Nézze meg mivel foglalkoztak az elmúlt napokban a rend õrei megyénkben!Forrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2011-08-11 10:34:20
Tegnap este a Berettyóújfalui Rendõrkapitányság beutazási és tartózkodási tilalom megsértése vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetõeljárást egy moldáv férfi ellen, aki kilépésre jelentkezett a Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltségi Ártándi Közúti Határtákelõhelyen. A férfi ellen a BÁH helyszíni bírság meg nem fizetése miatt beutazási és tartózkodási tilalmat rendelt el.

Defekt miatt bukott le…

Az éjszaka a debreceni rendõrök egy defektes gépkocsi gazdájának segítségére siettek, majd kiderült, hogy a férfi csomagtartójában nyolc zsák lopott kukorica van. Az intézkedés során kiderült, hogy a férfi a terményt egy Ondód közeli kukoricaföldrõl tulajdonította el. Tettét beismerte, ellene lopás miatt indult eljárás.


A tegnapi napon a 2011. 07. 01-tõl hatályos szabályozás szerinti rendõri leállításos sebességmérés történt a Berettyóújfalui Rendõrkapitányság területén. Sebességtúllépés miatt hat külföldi és két magyar állampolgárral szemben indult visszatartásos /a bírság befizetésének idejéig/ közigazgatási eljárás, biztonsági öv használatának elmulasztása miatt pedig 7 esetben külföldi, két esetben magyar állampolgárral szemben intézkedtek a rendõrök.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!