2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Gyûrûvel jutalmazták a festõmûvész munkáját MezõsasonForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2011-08-15 10:44:52
Mezõsas  – Kedves és maradandó emléke lesz évek múltán is Kõrösi Viktóriának, aki a napokban a lakóhelye, Mezõsas település polgármesterétõl a képviselõ-testület határozata alapján egy díszes gyûrût és 50.000 forint összegû anyagi támogatást vehetett át.

Mit tett ezért Kõrösi Viktória a Magyar Képzõmûvészeti Egyetem negyedéves hallgatója?

Szabadidejében két héten át abban az óvodában, ahol õ maga is járt, két csoportszobában több részbõl álló mesefalat készített el. Különbözõ mesejelenetekkel díszítette a falakat, ezzel még otthonosabbá, vonzóbbá tette az óvodát az odajáró kis gyerekek számára, ahol ezután még szívesebben töltik el hétköznapjaikat.


Az óvoda falainak díszítése mellett a településen eredményesen mûködõ Napraforgó 2008 Közhasznú Egyesület klubszobájának egyik falára napraforgótábla képet festett. Továbbá õ és Varga Sándor szobrászmûvész hallgató, készítették el a díszpolgárok és állampolgársági esküt tevõk részére az emlékplaketteket.

Gyûrût és pénzjutalmat kapott

A település képviselõtestülete nevében dr. Könyves-Balázsházi Ella polgármester asszony elismerését fejezte ki azzal, hogy Kõrösi Viktóriának kedves szavakkal egy gyûrût ajándékozott és ötvenezer forint pénzjutalmat adott át. Délután pedig, amikor a kis óvodások megjelentek az ünnepségen, egy-egy szál virággal köszönték meg a fiatal festõmûvész hallgatónak az eddig végzett munkáját.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!