2024. április 29. Hétfő, Péter.
 
Rövid idõ alatt közel két forinttal gyengült a frankForrás: origo.hu
Utolsó módosítás: 2011-08-25 11:11:45
A svájci frank gyengült csütörtök reggeli órákban közel két forinttal gyengült, ezzel párhuzamosan a dollár és az euró is veszített értékébõl.

10.57 Visszaerõsödött a svájci frank

Tizenegy óra elõtt néhány perccel az euró 271,31, a dollár 187,64, míg a svájci frank 237 forintot ért a bankközi devizapiacon.

10.16 Magyarországot és Törökországot hasonlítja össze az FT blogja

A Financial Times blogjában hasonlította össze Magyarország és Törökország gazdasági helyzetét London egyik legnagyobb befektetési bankcsoportjának, a Barclays Capitalnak az elemzõje. Christian Keller arról ír, hogy a két ország között az egyetlen egyezés, hogy egyik országban sem változott az alapkamat e hét keddjén. A hosszabb terjedelmû elemzés Magyarországról azt írja, hogy az egyik leggyengébb fellendülést mutatja a régióban, a GDP még mindig a válság elõtti szinten van, a belföldi kereslet továbbra is gyenge, ráadásul a háztartásoknak nagy a jelzálogtartozása. Ehhez képest Törökország a világ egyik leggyorsabb gazdasági növekedését produkálta az idei elsõ félévben, és a GDP-je már meghaladja a válság elõtti szintet.

09.12 A frank 236 forint alá került

Néhány perccel negyed tíz elõtt a svájci frank árfolyama 235,90 forint volt a devizapiacon, az euróért 271,20, a dollárért pedig 187,5 forintot kellett adni.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!