2024. május 3. Péntek, Tímea, Irma.
 
MVFC: Gyõzelemmel avatnák a csarnokotForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2011-09-09 14:57:55
Elsõ bajnoki meccsét játssza az MVFC az új hazai pályáján.

Bár még csak most kezdõdött a férfi élvonalbeli futsalbajnokság, máris rangadót játszanak: az MVFC Berettyóújfalu hétfõ este fél nyolckor a Colorspectrum Aramis gárdáját fogadja a Pálfi István Rendezvénycsarnokban.

– Nehéz meccsre számítok – mondta el a Napló érdeklõdésére Trencsényi János, a Mezei-Vill csapatkapitánya. – Az elsõ fordulóban az Aramis nagyon simán verte a Szegedet, mi pedig nyögvenyelõsen nyertünk Gödöllõn. Sok a fiatal nálunk, akiknek még be kell illeszkedni – tette hozzá a válogatott játékos.

– Elõször játszunk itthon ebben a bajnokságban, ráadásul az új csarnokban, azon leszünk, hogy jól szerepeljünk és nyerjünk az új hazai pályánkon.

Az ellenfélrõl szólva Trencsényi János megjegyezte: az Aramis edzõje a szövetségi kapitány, a fiatal soruk kompletten szerepel az U21-es válogatottban, igazoltak néhány brazil játékost, s van három-négy rutinos futsalosuk, akik a nemzeti csapatnak is meghatározó tagjai – ez a soruk is erõs. Hozzáfûzte, Újfaluban nyár óta új vezetõedzõ irányítja a munkát Turzó József személyében; pörgõs, változatos tréningeken készülnek.

– Egységesek vagyunk, s remélem, minél nagyobb közönség elõtt léphetünk pályára hétfõn. Az Aramis elleni találkozón nagyobb iram várható, mint Gödöllõn volt. Háromesélyes mérkõzés lesz, de bízom a csapatunkban – vélekedett a kapitány, akitõl azt is megtudtuk, hogy Leo Mendes a bokájával bajlódott az utóbbi idõben, de hétfõn várhatóan megpróbálkozik a játékkal.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!