2024. május 2. Csütörtök, Zsigmond.
 
A megyében az MVFC az úrForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2011-10-05 05:47:47
Futsal - A berettyóújfalui alakulat 6-1-re kiütötte a DEAC együttesét.

Megyei rangadóra került sor hétfõn az elsõ osztályú futsalbajnokság ötödik fordulójában: az utóbbi esztendõk egyik sikercsapata, a Mezei-Vill fogadta a korábban Huszárok néven mûködõ, ám a nyáron Debrecenbe költözõ DEAC Armada gárdáját. Futsalberkekben nagy érdeklõdés kísérte az összecsapást, mindkét fél a gyõzelem igényével vetette bele magát a küzdelembe, Kozma Mihály, a vendégek mestere például abban bízott, hogy a rutinosabb játékosok tudása nagyjából kiegyenlíti egymást a együtteseknél, de a fiatalabbak esetében talán a DEAC felé billen a mérleg nyelve.

Piros lap a DEAC kapusának

A hazaiak nélkülözni voltak kénytelenek a sérült, illetve még csak éppen felépült Rábl Jánost és Nagy Tamást, míg a másik oldalon Szentjobbi Roland bokasérülése jött rosszkor, ellenben az új szerzemény, Nagy Zsolt ott lehetett a debreceniek gárdájában.

 

Az elsõ percekben felváltva forogtak veszélyben a kapuk, az MVFC-bõl különösen a vesekõ-mûtét után visszatért Michel Melo volt elemében. A 11. percben emberhátrányba került a DEAC, a büntetõterületen kívül kézzel tisztázó Ghete Vlad Mircea miatt két percre megfogyatkozott a vendégegyüttes, de a kapus piros lapja miatt már nem állhatott vissza. Több sem kellett Michel Melonak, egy léc alá küldött lövéssel megszerezte a vezetést az Újfalunak. Nem sokkal ezután Szécsi kiegyenlített, majd Berecz révén tízméterest hibázott az Armada!

A végén dõlt el

A fordulás után Lovas szerzett vezetést az MVFC-nek, amibe nem akart beletörõdni a cívisvárosi társaság, ezért fordulatos maradt a mérkõzés. Öt perccel a vége elõtt Michel megint betalált, erre a vendégek lehozták a kapusukat, amit Trencsényi használt ki egy szép emeléssel. A végére teljesen kinyílt a DEAC és elõbb Michel Melo szerezte meg harmadik találatát, majd Lovas állította be a 6–1-es végeredményt. HBN-TN

A tények

Férfi Futsal NB I. 5. forduló

 

MVFC Berettyóújfalu–DEAC Armada Futsal Club 6-1 (1-1)

Berettyóújfalu, Pálfi István Rendezvénycsarnok

Játékvezetõk: L. Tóth Lajos, Takács Attila, Veres János

MVFC: Tihanyi Csaba – Trencsényi János, Lovas Norbert, Michel Melo José, Nagy István

Cserék: Leonardo Da Silva Mendes, Gál István, Póta Balázs, Nagy Roland, Gyöngyösi Norbert, Kolompár Zsolt, Pallai Gábor

Edzõ: Turzó József

DEAC: Ghete Vlad Mircea – Fekete Viktor, Tomescu George Daniel, Sánta János Attila, Szécsi Barna

Cserék: Kiss Attila, Siska Gergõ, Berecz Zsolt, Angyalos András, Puie Florin Viorel, Nagy Zsolt, Szalánczi Zoltán

Edzõ: Kozma Mihály

Gólszerzõk: 12. perc Michel, 14. perc Szécsi, 21. perc Lovas, 35. perc Michel, 35. perc Trencsényi, 36. perc Michel, 40. perc Lovas

Piros lap: 11. perc Vlad

 

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!