2024. május 2. Csütörtök, Zsigmond.
 
A papírforma érvényesült BerettyóújfalubanForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2011-10-09 21:08:46
Futsal – Nem sikerült bravúrral meglepnie közönségét az MVFC Berettyóújfalu élvonalbeli nõi csapatának szombaton, ám a lányok az utolsó percig küzdöttek a tavalyi ezüstérmes Univerzum-Aramis ellen.

A szombati mérkõzésen a hazai pálya elõnyét élvezték a bihari lányok, ezt azonban sajnos nem sikerült gyõzelemre váltani a jóval esélyesebb, válogatottakkal megtûzdelt vendégcsapattal szemben. A rutinos futsalosokkal rendelkezõ Univerzum-Aramis kíméletlenül kihasználta az élvonalban még újonc házigazdák hibáit. A félidõben 5–2-re vezetett a fõvárosi alakulat – a Mezei-Vill egyik találata öngólból született –, a második játékrészben pedig hiába váltottak vészkapus játékra az újfaluiak, nem sikerült felzárkózni, sõt még nagyobbá vált a különbség. Ennek ellenére a lányok nem adták fel, a meccs utolsó találatát a hazaiak szerezték a hajrában.

A negyedik fordulóban Kiskunfélegyházára látogat az MVFC Berettyóújfalu nõi csapata.

 

MVFC Berettyóújfalu–Univerzum-Aramis 3–9 (2–5)

Berettyóújfalu, Pálfi István Rendezvénycsarnok, vezette: Erdélyi, Kövér, Szabó F. Sz.

 

MVFC: Pozsgai – Füredi, Sallai, Roza, Tóth A. Cserék: Erõs, Heidt, Tóth T., Ugrai, Dancs, Oláh, Deczki. Edzõ: Pallai Gábor.

Aramis: Oláh – Horváth, Varga, Megyes, Bernhardt Ba. Cserék: Bernhardt Be., Faigl, Üveges, Hargas. Edzõ: Tóth Ferenc.

Gólszerzõk: Bernhardt Ba. (2. perc), Megyes (3. p.), Horváth (9. p.), Bernhardt Ba. (11. p.), Roza (13. p.), Bernhardt Be. (18. p.), Megyes (19. p.), Bernhardt Ba. (24. p.), Horváth (24. p.), Bernhardt Ba. (34. p.), Üveges (35. p.), Füredi (37. p.).

Szabálytalanságok: 2-4, illetve 3-0.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!