2024. április 27. Szombat, Zita.
 
Idegenben is jól megy: nyert az MVFCForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2011-11-08 13:51:39
Berettyóújfalu - Turzó József tanítványai Csömörön gyûjtötték be a három bajnoki pontot.

A múlt heti, Rába ETO elleni hazai diadal után ezúttal idegenben lépett pályára az MVFC Berettyóújfalu férfi futsalcsapata. A vendégek tehát feldobott állapotban érkezhettek a Csömör otthonába, ennek ellenére a hazaiak szerezték meg a vezetést Smeló révén. Nem kell azonban sokat várni az újfaluiak válaszára, Leo Mendes egyenlített és a szünetig már nem változott a mérkõzés eredménye.

A harmadik helyen

A pihenõ után továbbra is a támadójáték jellemezte mindkét együttest, a vezetést pedig az MVFC-nek sikerült megszereznie: Nagy István talált a hálóba. Nem sokkal késõbb már hárommal vezettek a vendégek, elõbb Gál, majd a gólgyáros Michelzinho lõtt a kapuba. Bognár szépített a csömöriek részérõl, de Michelzinho újra háromgólosra növelte az elõnyt.

Gyõzelmével az MVFC a harmadik helyen áll 18 ponttal, egy egységgel lemaradva az éllovas Aramistól. A Berettyóújfalu következõ összecsapása hétfõn 19.30-tól lesz hazai pályán, a Nagykáta ellen.

HBN

A tények

Férfi futsal NB I. 8. forduló

Rubeola FC Csömör – Mezei-Vill FC Berettyóújfalu 2-5 (1-1)

Csömör, Csömöri Sportcsarnok. Vezette: Nagy R. (Kovács P., Varga L.)

Rubeola FC Csömör: Pátrovics – Kilik, Tihanyi, Tõsér, Horváth. (Bognár, Dénes, Molnár, Smeló, Szabó, Varga, Vernes. Edzõ: Vella Orsolya

MVFC: Pallai – Lovas, Nagy, Michelzinho, Leo Mendes. (Tihanyi, Gál, Nagy, Trencsényi, Nagy R., Kolompár, Gyöngyösi). Edzõ: Turzó József

Gól: Smeló D. (6.), Leo Mendes (12.), Nagy I. (22.), Gál I. (26.), Michelzinho (27.), Bognár Gy. (28.), Michelzinho (39.)

Sárga lap: Nagy T. (8.), Kilik B. (17.), Michelzinho (20.), Leo Mendes (38.), Bognár Gy (40.).

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!