2024. április 27. Szombat, Zita.
 
Konyár: Gyengébb rajt után huszáros hajráForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2011-11-24 13:37:46
Konyár - Czakó Viktor szerint igazi csapatmunka eredménye az õszi bajnoki címük.

Az élrõl várja a bajnokság folytatását a megye II. Déli csoportjában szereplõKonyár csapata. Czakó Viktor alakulata a Körösszakál elleni pótmeccset behúzva került az elsõ helyre, egy ponttal megelõzve a Komádit.

– Nem igazán volt változás a keretünkben tavalyhoz képest, egy rutinos védõt igazoltunk Derecskérõl Kiss László személyében, akinek hála acélosabb lett a hátsó alakzatunk, ezt mutatja az is, hogy mi kaptuk a legkevesebb gólt õsszel. Bár nem a legjobban kezdtük a szezont, azonban játékunk folyamatos javulásának hála az élen végeztünk. Elõzetesen az elsõ hat hely valamelyikére vártuk a csapatot, persze titkon reméltük, hogy odaérhetünk a dobogó tetejére. Az elért teljesítményünk igazi csapatmunka eredménye – volt egy-két meccs, mikor a munkahelyi elfoglaltságok miatt több hiányzónk is akadt, de a pályán lévõk akkor is bizonyították a együttesünk tartását – mondta a konyáriak mestere, aki szerint erõs a csoportjuk, van hat-hét azonos képességû gárda, akik között a pillanatnyi forma dönt.

Maradnának

– Mindenképpen egyben szeretnénk tartani a keretünket, nem tervezünk új igazolásokat, azon vagyunk, hogy az ifikbõl építsünk be játékosokat. Bízunk egy jó téli felkészülésben, nehéz lesz a bajnokság második fele, hiszen számolnak velünk, figyelnek ránk, de mi mindent elkövetünk majd, hogy az élen maradjunk – vázolta várakozásait Czakó Viktor.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!