2024. május 9. Csütörtök, Gergely.
 
„Szeressétek az idõseket!”Forrás: murakoziistvan.hu
Utolsó módosítás: 2011-11-24 14:28:11
A BERÉPO NONPROFIT Kft. a volt Fényes-Ház Gondozó Szolgálat épületében idõsek napi ünnepséget szervezett az intézmény lakói részére.

A bensõséges ünnepségen megjelent Muraközi István polgármester és Pálfi Anikó alpolgármester, akik nem jöttek üres kézzel: két „termetes” tortával igyekeztek megédesíteni az olykor-olykor egyhangúan zajló mindennapokat. A Széchenyi iskola alsósai hangulatos mûsort adtak, majd a polgármester köszöntötte az ünneplõket. Köszöntõjében Muraközi István kiemelte: jó, hogy vannak napok, amikor figyelmünk a hölgyekre irányul – Nõnap, Anyák napja – ám az év 365 napján is oda kellene figyelnünk a megérdemelt nyugdíjas éveiket töltõ idõsekre, hogy erõt tudjunk meríteni bölcsességükbõl, élettapasztalataikból. Úgy vélte, nem vagyunk felkészülve a problémák leküzdésére, ezért is fontos az idõsek megbecsülése, mert õk azok, akik személyes példát mutattak arra, hogyan kell felépíteni az országot a romokból - hittel, szeretettel, erõvel.

Pattyán Lászlóné ügyvezetõ igazgató külön köszöntötte a 60 éves házassági évfordulóját ünneplõ Kincses-házaspárt, s a jelenlévõ idõs férjnek ajándékot nyújtott át, míg a beteg feleséget a kórházban fogják felköszönteni.Az intézmény gondozottjai versekkel, nótákkal köszöntötték egymást, majd egy meglepetésvendég, a derecskei Börcsök Albertné, Szöszi néni, nótázott mindenki örömére s megelégedésére.

Kép és szöveg: Nyírõ Gizella

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!