2024. május 2. Csütörtök, Zsigmond.
 
Miskolci gyõzelem született BerettyóújfalubanForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2011-12-13 11:24:52
Futsal - Nem sikerült továbbjutni a Magyar Kupa harmadik fordulójában az MVFC Berettyóújfalu nõi csapatának; a lányok hazai pályán mérkõztek meg a Miskolci Szabadidõközpont Vénusz együttesével, ám 7–2-re az esélyesebb – a bajnoki tabellát is vezetõ – vendégek nyertek a találkozón.

Nem indult jól a meccs a hazaiaknak, hiszen a miskolciak már a harmadik percben vezetést szereztek, s hamarosan tovább gyarapították elõnyüket, meg sem álltak öt találatig. A szünet elõtti utolsó percben sikerült csak válaszolni a sokat hibázó újfaluiaknak, Heidt Edina nevéhez fûzõdik a szépítõ gól. A második félidõben kiegyenlítettebbé vált a játék, ám a bihariak próbálkozásait nem kísérte siker, miközben a borsodiak immár hatodik góljukat ünnepelhették. A házigazdák bevetették a vészkapus játékot, és sikerült is betalálniuk, ám sajnos utoljára. AVénusz viszont még egyszer eredményesnek bizonyult, így végül 7–2-es gyõzelemmel távozhatott Hajdú-Biharból.

 

A tények

MVFC Berettyóújfalu–Miskolci Szabadidõközpont Vénusz 2–7 (1–5)

 

Berettyóújfalu, Pálfi István Rendezvénycsarnok, vezette: Erdélyi, Szabó F. Sz., Szák Kocsis.

MVFC: Deczki – Füredi, Heidt, Sallai, Tóth A. Cserék: Erõs, Roza, Pozsgai, Oláh, Dancs. Edzõ: Pallai Gábor.

Miskolci Vénusz: Nagy T. – Csepregi, Kovács A., Bernáth, Újvári. Cserék: Szõke, Ivanics, Váradi, Almási. Edzõ: Sárréti Géza.

Gólszerzõk: Csepregi (3. perc), Kovács A. (5. p.), Bernáth (8. p.), Váradi (12. p.), Csepregi (19. p.), Heidt (20. p.), Csepregi (26. p.), Sallai (33. p.), Csepregi (35. p.).

Sárga lap: Heidt (35. p.), Bernáth (40. p.).

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!