2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Rangadót nyert az MVFCForrás: berettyohir.hu
Utolsó módosítás: 2012-01-19 12:25:06
Idegenben gyõzték le a forduló elõtt harmadik helyen álló Aramis csapatát.
Nagyon fontos három pontot szerzett a Berettyóújfalu, Turzó József csapata idegenben gyõzte le 5-3-ra a forduló elõtt harmadik helyen álló Aramist Budaörsön; s így már pontelõnnyel másodikok az MVFC-legények.
Ráfért a csapatra a javítás, hiszen az MVFC egy meglepõ hazai vereséggel kezdte a 2012-es évet, a közvetlen rivális elleni mostani diadal így szinte duplán számít.
Jobban nem is kezdhette volna a találkozót a Pallai – Trencsényi, Szécsi, Gál István, Rábl összeállításban pályára lépõ MVFC – a hosszú sérülés után visszatérõ Rábl már az elsõ percben gólt szerzett.
Az elsõ félidõ végére az Aramis fordított, 2-1-re vezettek a hazaiak 20 perc játék után. A második játékrészben azonban beindult az MVFC-henger, a második sor (Leo, Michelzinho, Nagy Tamás, Victor) beszorította a hazaiakat, s mivel a remekül védõ Pallai is hozzátette a magáét, a gyõzelem sem maradt el.
Aramis-MVFC 3-5, Rábl és Victor két-két gólt szerzett, a büntetõbõl eredményes Michelzinho pedig a huszonötödik bajnoki gólját lõtte.
Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!