2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 
MVFC: A legjobb négy közé jutás a tétForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2012-01-25 10:17:38
Futsal - A berettyóújfaluiak egygólos hátrányban zárták az elsõ, idegenbeli meccset.

Magyar Kupa harmadik körében az Üllõ FC Csõ-Montage lesz az MVFC Berettyóújfalu ellenfele – a mérkõzést január 25-én, szerdán este fél nyolckor rendezik meg az újfalui Pálfi István Rendezvénycsarnokban.

A bihariak a Bábolna és a Gödöllõi Bikák ellen aratott gyõzelmekkel kerültek a kiírás harmadik fordulójába, míg az üllõiek az ELTE és a Soroksár csapatát verve jutottak idáig.

A párharc elsõ összecsapását – még november végén – az üllõiek nyerték otthonukban, akkor 3–2-re diadalmaskodtak. Nem lehetetlen feladat azonban az egygólos hátrány ledolgozása, hiszen a berettyóújfaluiak játéka tovább csiszolódott az elmúlt hetekben, ráadásul hazai pályán szállhatnak harcba a továbbjutásért. A papírforma mindenképpen a Mezei-Vill sikerét vetíti elõre, hiszen ha a bajnoki tabellára pillantunk, láthatjuk, hogy Turzó József tanítványai az elõkelõ második helyen tanyáznak, míg az üllõiek csupán a kilencedikek. A legutóbbi fordulóban egyébként mindkét csapat gyõzött, az Üllõ odahaza a MAFC BME Docler Akadémia ellen, az MVFC pedig egyik nagy riválisa, a Colorspectrum Aramis otthonában. Az utóbbi siker kellõ önbizalommal vértezheti fel az újfaluiakat, amire szükség is lehet szerdán, elvégre a tét nem más, mint a legjobb négy közé kerülés.

A kvartettben már ott van az élvonalbeli újonc ÚTC együttese, mely a Ferencvárost búcsúztatta, s szerdán játsszák – az MVFC Berettyóújfalu–Üllõ FC Csõ-Montage összecsapáson kívül – a Rába ETO–Rákosmenti FC és a Nagykáta SE Futsal–1. FC Veszprém találkozót.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!