2024. május 2. Csütörtök, Zsigmond.
 
Magyar Kupa: A legjobb négy között az MVFCForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2012-01-26 12:35:32
Futsal - A berettyóújfaluiak 7–2-re gyõztek az Üllõ FC Csõ-Montage ellen a párharc második meccsén.

A legjobb négy csapat közé jutott a férfi futsal Magyar Kupában az MVFC Berettyóújfalu. Turzó József vezetõedzõ tanítványai szerda este az Üllõ FC Csõ-Montage csapata ellen harcolták ki a gyõzelmet.

Pedig az üllõiek elõnnyel érkeztek Berettyóújfaluba, hiszen a párharc elsõ – november végén – megrendezett mérkõzését 3–2-re õk nyerték meg.

A tét azonban nem nyomta a hazaiakat, harcias szellemben kezdtek, igaz, hasonlóképpen felpaprikázottnak tûntek a vendégek is. Az elsõ gólt a Mezei-Villszerezte, Lovas a kilencedik percben volt eredményes, ám öt perc múlva már az Üllõ vezetett 2–1-re. Ezt nem hagyhatták annyiban a bihariak, három perc alatt négy találatot rámoltak be a Csõ-Montage kapujába, s ezzel ki is alakult az 5–2-es félidei eredmény.

A második játékrészben jónéhány helyzetet láthatott a közönség, ezek közül csak kettõt sikerült gólra váltani, s mindkét esetben a házigazdák örülhettek ennek, akik így – jó játékkal – 7–2-re magabiztosan gyõztek, s bejutottak a legjobb négy csapat közé.

Szerda este ugyanilyen eredménnyel diadalmaskodott a Rába ETO a Rákosmenti FC ellen, az 1. FC Veszprém pedig 6–1-re nyert a Nagykáta otthonában. Az ÚTC Junior Sport már korábban kiharcolta a továbbjutást a Ferencvárossal szemben.

 

A tények

MVFC Berettyóújfalu–Üllõ FC Csõ-Montage 7–2 (5–2)

Berettyóújfalu, vezette: Medovarszki, Viczián, Benyovszki.

MVFC: Pallai – Lovas, Victor, Trencsényi, Szécsi. Cserék: Leo Mendes, Nagy T., Michelzinho, Nagy I., Mezei, Rábl, Gál. Edzõ: Turzó József.

Üllõ: Reveland – Mezõfalvi, Bánfalvi, Simon Á., Lantos. Cserék: Szalay, Rajnay, Takács, Erdõs, Wimmer, Simon Zs., Magyar, Krizbai. Edzõ: Tóth Miklós.

Gólszerzõk: Lovas (9. perc), Mezõfalvi (11. p.), Simon Á. (14. p.), Nagy T. (15. p.), Szécsi (16. p.), Michelzinho (17. p.), Nagy T. (17. p.), Trencsényi (22. perc), Michelzinho (38. p.).

Sárga lap: Simon Zs. (18. p.), Leo Mendes (19. p.), Takács (38. p.), Szécsi (40. p.).

 

A legjobb négy közé jutott az ÚTC Junior Sport, az MVFC Berettyóújfalu, a Rába ETO és az 1. FC Veszprém.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!