2024. május 4. Szombat, Mónika, Flórián.
 
Halálos baleset szemtanúit keressükForrás: berettyohir.hu
Utolsó módosítás: 2012-02-11 14:59:50
Tegnap este egy ismeretlen személy, az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú, típusú, feltehetõleg személygépkocsijával, a 42-es számú fõúton gyalogost gázolt halálra.

A Berettyóújfalu irányából Mezõpeterd irányába közlekedõ ismeretlen jármû a 42-es számú fõút 39+900km szelvényéhez érve, a feltehetõen vele azonos irányba, az úttesten haladó sötét ruházatban, láthatósági mellény nélkül közlekedõ gyalogost, egy 62 éves berettyóújfalui férfit elgázolt. Az ismeretlen személy az ütközés után a helyszínt elhagyta. A baleset során a gyalogos férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.
Az 42-es számú fõút adott szakasza 19:20 órától 23:00 óráig le volt zárva, a forgalomterelés Berettyóújfalun belül történt.
A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása miatt indított büntetõeljárást egyelõre ismeretlen tettes ellen.
A baleset körülményeinek tisztázása érdekében a rendõrség kéri, hogy jelentkezzenek azok, akik a baleset idejében az adott útszakaszon közlekedtek és érdemleges információval tudnak szolgálni a baleset körülményeirõl vagy autószerelõk, karosszériások, akikhez sérült autót vittek be javíttatásra.
Jelentkezni lehet személyesen a Berettyóújfalui Rendõrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen, illetve telefonon az 06-54/402-024-es telefonszámon, vagy az éjjel-nappal ingyenesen hívható 107-es, vagy 112-es  segélyhívókon.
A bejelentõ személyét a rendõrség mindig bizalmasan kezeli!

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!