2024. április 27. Szombat, Zita.
 
A Fradival meccselnek az újfalui lányokForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2012-02-17 11:53:13
Futsal. A Ferencváros otthonában lép pályára szombaton 16 órakor az MVFC Berettyóújfalu nõi élvonalbeli futsalcsapata.

A bihari lányok jó periódusban vannak, hiszen az elmúlt hetekben – a 2012-es esztendõ eddigi mérkõzésein – három gyõzelmet arattak és egy döntetlent értek el. Legutóbb a Kiskunfélegyházi Mókusok ellen diadalmaskodtak otthon, a Pálfi István Rendezvénycsarnokban – 9–2-re nyertek.
A zöld-fehérek idei mérlege két gyõzelem és két vereség – az elõbbi kettõt hazai környezetben szerezték, az utóbbi kettõt pedig idegenben könyvelhették el. Úgy tûnik tehát, a Fradinak hazai pályán jobban megy, s ez nem könnyíti meg majd a berettyóújfaluiak dolgát.
Ami a csapatok tabellán elfoglalt pozícióját illeti, a Mezei-Vill a negyedik helyen áll, míg az FTC az ötödik, a két gárda között négy pont a különbség, azaz ha a Ferencváros nyerne, akkor sem érné utol – legalábbis ebben a fordulóban – az MVFC-t. Az újfaluiak azonban esetleges szombati gyõzelmükkel akár már a dobogóra is odaérhetnének, hiszen mindössze két pont a hátrányuk a második és harmadik Univerzum-Aramishoz és Tolna-Mözsi FSE-hez képest. Az utóbbi ráadásul a listavezetõvel játszik Miskolcon…

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!