2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 
Bozsik program tavaszi fordulója Csökmõn Forrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2012-04-02 10:09:49
Csökmõ (HBN-Vmirjáncki József) – Megkezdõdött a fiatal labdarugó palánták labdarugó versenysorozata. A már sokak által elismert „Bozsik program” keretében a különbözõ korosztályú fiatalok mérkõznek egymással. A 2012-es év tavaszi forduló elsõ sorozata Csökmõn volt.

A házigazdákon túl Komádi, Körösszakál, Körösszegapáti hét, kilenc és tizenegy éves fiataljaiból alakult labdarúgócsapatok mérkõztek egymással.

Vékony Sándor a dél bihari körzet vezetõje köszöntötte a kis sportolókat és azokat, akik felkészítették, elkísérték õket erre a versenysorozatra. Elmondta a Bozsik program célját, melynek érdekében rendezik a versenyeket a fiatalok számára. A mai világban a televízió, a számítógép mellett ki kell mozdítani a fiatalokat a szabadba, s erre nagyon jó lehetõség ez a vetélkedõ sportsorozat.

Minden csapat játszott mindenkivel. A csapatok tagjai nagy akarattal, odaadással küzdöttek a gyõzelemért. Az eredmény hirdetésekor nagy örömmel, ujjongással könyvelték el maguknak.

A rendezõk minden versenyzõt csokoládéval jutalmaztak.

A versenyen az alábbi eredmények születtek:

U 7-es korcsoport 1., Körösszegapáti,

2., Csökmõ

3., Komádi

4., Körösszakál

U 9-es korcsoport

1., Komádi

2., Körösszegapáti

3., Csökmõ

4., Körösszakál

U 11-es korcsoport

1., Komádi

2., Csökmõ

3., Körösszakál

4., Körösszegapáti

Megnevezték azoknak a fiataloknak a neveit is, akik korcsoportjukban a játékvezetõk szerint a legjobb teljesítményt nyújtották.

Az U 7-es csoportban: Házi Donát Komádi, Veress Dávid Körösszakál, Kiss Kevin Csökmõ, Budai Márk Körösszegapáti.

Az U 9-es korosztálynál: Rácz Bence Csökmõ, Bódi Dávid Körösszakál, Ignáth Máté Komádi, Szabó Márk Körösszegapáti.

Az U 11-es labdarugóknál: Bancsók Tibor Körösszakál, Sárnitz Róbert Komádi, Litauszki Márton Körösszegapáti, Vincze Levente, Fûfa Sándor Csökmõ.

Azok a sportszeretõ vezetõk, akik szívesen foglalkoznak a fiatal labdarugó palántákkal: Blága Gyula Csökmõ, Seprenyi Károly Komádi, Markovits László Körösszegapáti és Gyõri Zoltán Körösszakál.

 

A képek a labdarugó tornán készültek (Foto: Vmirjáncki József)

 

Körösszegapáti, 2012. március 31.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!