2024. május 3. Péntek, Tímea, Irma.
 
Szexelt a börtönõrrel a férjét kivégzõ újfalui nõ +18Forrás: hajdupress.hu
Utolsó módosítás: 2012-04-10 10:49:32
A 29 éves S. Andrea állítja, hogy szexelt az õrrel a börtönben. A nõt azzal vádolják, hogy begyógyszerezte, megszurkálta, majd felgyújtotta férjét.

A berettyóújfalui asszony március végén azt mondta nevelõjének, hogy többször szexuális kapcsolatot létesített a gyulai intézményben egy börtönõrrel, akit meg is nevezett. Az eredetileg Debrecenben raboskodó nõ elfogultságot jelentett be, ezért került át Gyulára, ahol állítása szerint többször is sok került közösülésre a bizonyos õrrel. A raboskodó nõ terhességi tesztet is kér, azonban kiderült, nem vár gyermeket. A börtönben hivatalból indult vizsgálat, az ügyészség pedig nyomozást indított.

 

Egyébként a fiatalasszonyt azzal vádolják, hogy 2010 februárjában megölte bírósági titkárként dolgozó férjét, Ny. Lászlót. A fiatalember halálát égési sokk okozta. A nyomozók szerint S. Andrea féltékenységbõl ölte meg urát, ám a nõ elszántan tagad, többször mondta, nem emlékszik semmire. Andrea a börtönben már látványos öngyilkossági kísérleteket is elkövetett. Egyszer felakasztotta magát, másik alkalommal pengét nyelt.

S. Andrea több alkalmat is megjelölt, amikor állítólag pásztórán volt a börtönben egyik õrrel. Ráadásul azt állítja, hogy olyan alkalom is volt, amikor zárkaajtón lévõ “tátikán” keresztül tette magáévá az õr. A nyílás, amin keresztül a tervezõk  szándéka szerint az ételt adják a raboknak, vállmagasságban van, körülbelül 140 centiméteren, így komoly tornagyakorlatokat kellett elvégezniük, mire összehozták  az aktust.

Az Országos Büntetés-végrehajtási Intézet Országos Parancsnokságán már tudnak az esetrõl. “A Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetben jelezte egy fogvatartott, hogy a személyi állomány egyik tagja szexuális kapcsolatot létesített vele, az õ beleegyezésével. A megvádolt kollégánk tagadta a cselekményt. Az intézet azonnal az ügyészséghez fordult, és megtette a feljelentést kötelességszegés gyanúja miatt, az ügyészségi vizsgálat folyamatban van” – szögezte le Szalai Tímea szóvivõ, aki hozzátette: a fogvatartottak gyakran tesznek bejelentést munkatársaik ellen különféle okok miatt, ám az esetek legnagyobb részében bebizonyosodik, hogy alaptalanul. Ilyenkor azonban nem merül feledésbe az eset, mert az intézet hamis vád miatt feljelentést tesz.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!