2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 
Az Újfalu idegenben biztosíthatja be magát, a DEAC Armada hazai pályán javíthatForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2012-05-07 14:52:44
Futsal. Alig, hogy túl vannak a rájátszás elsõ fordulóján a hajdú-bihari csapatok, máris itt a folytatás – hétfõ este rendezik a két gyõztes mérkõzésig zajló párharcok visszavágóját.

 

Mint ahogy arról már beszámoltunk, az alapszakaszt a második helyen záró Mezzei-Vill magabiztosan vette az elsõ akadályt, Turzó József tanítványai 12-4-es arányban verték hazai pályán az Admirál-Haladás VSE csapatát. Az újfaluiak csütörtökön hamar megszerezték a vezetést, és végig irányítva a mérkõzést esélyt sem adtak a Haladásnak. Az, hogy ez a remek teljesítmény megismétlõdik-e, és a Magyar Kupa gyõztes MVFC két mérkõzés után belövi-e magát a négy közé, az a május 7-én, hétfõn 18.15-kor kezdõdõ szombathelyi összecsapáson derül ki.

Hátrányban

A berettyóújfalui sikerrel szemben a DEAC Armada vereséget könyvelhetett el az odavágón. Kozma Mihály együttese a Colorspectrum Aramis otthonában kapott ki 5-0-ra az elsõ találkozó alkalmával. Akkor nagyon nem ment a debrecenieknek, akik minden próbálkozásuk ellenére sem tudták bevenni az ellenfél kapuját. De nincs veszve semmi, Angyalosék hétfõn 18.30-tól a Hódos Imre Rendezvénycsarnokban javíthatnak, és tarthatják életben esélyeiket, hiszen a versenykiírás értelmében a legjobb négy közé kerülésrõl az egyik fél két gyõzelméig tartó párharc dönt. A debreceniek eddig nem tudták legyõzni Budaörs kispályás csapatát, szeptemberben 4-2-re, míg februárban 3-2-re maradtak alul, legutóbb pedig még csak gólt sem lõttek. Így tehát van miért revánsot venni, már most elkönyvelhetõ, hogy egy végletekig kiélezett, küzdelmes csatát láthat a Hódosba kilátogató közönség.

 

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!