2024. április 29. Hétfő, Péter.
 
Dulakodás a gyászolók elõtt BerettyóújfalubanForrás: haon
Utolsó módosítás: 2009-03-20 08:52:55
A gyászoló családtagok elõtt dulakodott egy temetkezési vállalkozó egy sírásóval szerdán, a Hajdú-Bihar Megyei Temetkezési Vállalat berettyóújfalui kirendeltségén.  

A férfit egy 60 ezer forintos számla bosszantotta fel. A történtek miatt a temetkezési vállalat munkatársai rendõrségi feljelentést tettek.

A vállalkozó megragadta a sírásót, és az irodai asztalra lökte. Úgy tudjuk, a férfit egy 60 ezer forintos számla bosszantotta fel, amit szerinte jogtalanul kér tõle a temetkezési vállalat.

Nem elõször vitáznak az úgynevezett létesítmény-igénybevételi díj összegén, de a nézeteltérés most fajult elõször tettlegességig. A dulakodásban egy számítógép-monitort is levertek az íróasztalról.

A sírásó azt mondta csütörtökön a Független Hírügynökségnek, hogy õ csak arra kérte a vállalkozót, ne kiabáljon, majd megpróbálta kitessékelni az irodából. Ezután lökte õt a férfi az íróasztalra.

Olajos Mihályné, a temetkezési vállalat igazgatója szerint a vállakozó nem elõször vitatja a létesítmény-igénybevételi díjat. Emiatt korábban már több temetési szertartás is veszélybe került.

Az igazgató szerint az elmúlt idõszakban a vállalkozás kikerüli a temetõi rendeletben elõírt díjtétel megfizetését, most is ezen vitáztak a berettyóújfalui kirendeltség vezetõjével.

A vállalkozó azt mondta, õ nem bántott senkit, csak védekezett, mert a sírásó ütésre emelte a kezét.

Olyan szolgáltatásért pedig ezután sem akar fizetni, amit igénybe sem vesz. A temetkezési vállalat dolgozói feljelentést tettek a rendõrségen.

 

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!