2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 
Ráhúznak még egy kört a futsalos fiúkForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2012-05-09 10:35:40
Futsal. Ismét egy gõzelem és egy vereség a hajdú-bihari futsalcsapatok mérlege, csak épp a rájátszás elsõ fordulójához képest most a DEAC Armada diadalmaskodott és a Mezei-Vill szenvedett verséget.

Így a két gyõztes mérkõzésig tartó párharcok egyike sem hozott döntést a második körben.

 

Meglepetés vereség

A Berettyóújfalu a Haladással való elsõ találkozásakor magabiztos, 12-4-es gyõzelmet aratott. Ebbõl kiindulva szinte borítékolható volt, hogy a második Admirál-Haladás VSE elleni összecsapását is behúzza Turzó József alakulata, és bejut a négy közé. Azonban nem így lett – a szombathelyi visszavágó alkalmával a hazaiak kerekedtek felül. Bár már a mérkõzés elején 2–0-ra vezettek az újfaluiak, a Haladás varázsütésre megtáltosodott, és 8–4-es gyõzelmével életben tartotta esélyét a legjobbak közé kerülésre. A két gárda, mindent eldöntõ harmadik ütközetét május 10-én, csütörtökön 19.30-tól rendezik Újfaluban.

 

Megcsinálták

A DEAC Futsal Clubaz elsõ fordulóban 5–0-ra kapott ki a Colorspectrum Aramis otthonában, így a debrecenieknek égetõ szükségük volt arra, hogy megnyerjék a hazai meccsüket. Nyomás ide vagy oda, az Armada megcsinálta – 3–1-re hozták a meccset Kozma Mihály tanítványai. A párharc állása tehát egy-egy, „hosszabbítás”, azaz egy végsõ megmérettetés következik. Budaörsön, csütörtökön 19 órától dõl el, az Aramis, avagy a Debrecen folytathatja a küzdelmeket.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!