2024. április 29. Hétfő, Péter.
 
A falu apraja-nagyja szedte a szemetetForrás: hajdupress.hu
Utolsó módosítás: 2012-06-03 23:27:54
Sok minden elmondható a kis bihari településrõl, Tépérõl, de az, hogy szemetes, nem. Ám, hogy még tisztább, rendezettebb legyen, az önkormányzat is csatlakozott az országos szemétszedési akcióhoz.

Az általános iskola valamennyi tanulója – a polgárõr egyesülettel karöltve – a falu központjában gyülekezett szombat reggel, hogy Szabó Zsolt polgárõrvezetõ instrukcióinak megfelelõen, nyolc csoportban, pedagógusok, szülõk, polgárõrök kíséretében, elinduljon szemetet gyûjteni.

 

 

Fotók: hajdupress.hu, Nyírõ Gizella
Fotók: hajdupress.hu, Nyírõ Gizella

 

 

Megjelent körükben Balogh András polgármester is, aki örömének adott hangot a sok-sok szorgos kéz láttán, ugyanis „vezényszóra” fel kellett emelniük kezüket, ellenõrizendõ, van-e mindenkinek védõkesztyûje. Az eligazítás után még „feltankoltak” a szülõk és a református hívek által sütött pogácsából, ropiból, s ittak a forró teából is.

 

 

 

 

Két óra alatt a másfél száz résztvevõ mintegy ötven zsák szemetet gyûjtött össze, amit aztán az A.K.S.D. szállított el. A munka után akadályverseny, aszfaltrajzverseny következett, miközben a szülõk fõzték a slambucot. Az ebéd elfogyasztása után tanár-diák foci- és kézilabda mérkõzések következtek, míg a kisebbek ugróvárazhattak.

 

 

 

 

A napot kulturális seregszemle zárta a moziban, ahol valamennyi évfolyam megmutathatta tehetségét a legkülönbözõbb mûfajokban.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!