2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 
Újabb építõkocka a város térképén: nyitott a Tourinfom Forrás: hajdupress.hu
Utolsó módosítás: 2012-06-05 09:56:22
Berettyóújfaluban, a Szent István tér 11. szám alatti, tavaly átadott Rendezvényházban az ország 138. Tourinform irodája nyílt meg június 4-én.

Krisztik Csaba, az irodát mûködtetõ Nova Villa 2010 Nonprofit Kft. ügyvezetõ igazgatója, a megjelentek elõtt elmondta: a város szívében megnyílt irodával az a céljuk, hogy Berettyóújfalut bekapcsolják a turisztikai vérkeringésbe. A megnyitón részt vett Mártonné Máthé Kinga, a Magyar Turizmus Zrt. belföldi igazgatója és Katona Ilona, a Magyar Turizmus Zrt. Észak-Alföldi Regionális igazgatója is.

 

 

Fotók: hajdupress.hu, Nyírõ Gizella
Fotók: hajdupress.hu, Nyírõ Gizella

 

 

Muraközi István polgármester köszöntõjében leszögezte: végére ért a város annak a folyamatnak, amely a városközpont teljes felújítását eredményezte. Az átadandó Tourinform irodával pedig egy újabb építõkockát helyeznek fel a város turisztikai térképére. Emlékeztetett rá, hogy tudatos építõ folyamatba kezdett a város annak érdekében, hogy minél több látogató érkezzen Berettyóújfaluba. Nemcsak a vállalkozók, az egész város érdeke, hogy váljunk turisztikai célponttá – jelentette be a polgármester, aki hozzátette még: éppen ezért is törölte el az önkormányzat az idegenforgalmi adót a városban.

 

 

 

 

Mártonné Máthé Kinga örömmel vállalta el a 30 éves irodahálózat újabb irodájának megnyitóját, hiszen Berettyóújfalu és környéke jelentõs turisztikai vonzerõvel bír. Az igazgatónõ tíz éve járt utoljára Berettyóújfaluban, ám ez idõ alatt látványos változáson ment át a város: egy megújult, dinamikusan fejlõdõ város képe rajzolódott ki elõtte, s a környék is jó hírrel bír az idelátogatók körében – jelentette be. Sok sikert, sok vendéget kívánt az iroda mûködtetõjének, s Muraközi István és Katona Ilona részvételével átvágta a nemzeti színû szalagot, majd pezsgõs koccintás következett a jövõbeni tartalmas együttmûködésre.

 

 

 

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!