2024. május 3. Péntek, Tímea, Irma.
 
Miért jó, hogy van Tourinform-irodánk?Forrás: berettyohir.hu
Utolsó módosítás: 2012-06-08 09:56:58
Átadták Berettyóújfaluban az ország 138. Tourinform-irodáját, amely egyrészt az országban található szálláshelyekrõl, vendéglátóhelyekrõl, közlekedésrõl, programokról, látnivalókról, eseményekrõl és szolgáltatásokról nyújt gyors és megbízható információt az érdeklõdõk számára, másrészt városunk idegenforgalmát igyekszik felpezsdíteni.

 

Berettyóújfalu térségében az elsõdleges turisztikai vonzerõt a falusi turizmus, a gyógyturizmus és az ökoturizmus kínálata jelenti, de a kerékpáros turizmus kedvelõinek is ígéretes úticél. Itt honos hazánk legértékesebb madárfaja a túzok, illetve a kerecsen is.

A Tourinform iroda adatgyûjtõ területe 29 települést foglal magában, amely települések turisztikai adatait a Berettyóújfaluban mûködõ iroda tartja karban a www.itthon.hu oldalon elérhetõ nemzeti turisztikai adatbázisban (NETA). A berettyóújfalui irodában is - mint bármelyik más Tourinform-irodában - hozzájuthatunk ingyenes turisztikai kiadványokhoz, vásárolhatunk térképeket, útikönyveket, turisztikai kártyákat, képeslapokat, lefoglalhatunk helyi turisztikai programokat, szálláshelyeket, jegyet válthatunk különféle rendezvényekre.

 

Az iroda munkanapokon 8 – 16.45 óráig várja az érdeklõdõket, ezen kívül a hétvégi rendezvények alkalmával is nyitva áll majd az utazók elõtt.

Elérhetõségek: Cím: 4100 Berettyóújfalu, Szent István tér 11.   Irodavezetõ: Solymosy Éva

E-mail: [email protected] , Telefonszám: +36 54/500-022
A Tourinform iroda fenntartója a 100%-os önkormányzati tulajdonban lévõ Nova Villa 2010 Nonprofit Kft.

 

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!